BİTLİS / AHLAT - Şehit Murat SARIGÜL İmam Hatip Ortaokulu

May

Hafızlık Projesi ve Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Sınıfı Projelerinin tanıtımı için Ahlat' ta bulunan ilkokul 4. sınıfları ziyaret ettik.

Nis

OKULUMUZDA ÖĞRENCİ VE PERSONELİMİZE YÖNELİK YANGIN TAHLİYE VE PERSONALİMİZE YÖNELİK YANGIN SÖNDÜRME BİLGİLENDİRME , UYGULAMALI YANGIN SÖNDÜRME TATBİKATI YAPILDI.

Nis

Sayın Velilerimiz 4. Sınıftan 5. Sınıfa geçecek öğrencilerimiz için Yabancı dil (ingilizce) ağırlıklı ve Hafızlık sınıflarımızla yeni eğitim öğretim yılında HAZIRIZ. (Sınırlı kontenjan ve sınavla alım olacaktır)

Nis

Aile Çocuk Eğitim Programı kapsamında velilerimize yönelik seminer gerçekleştirildi.

Nis

ORTAOKULAR ARASI TÜBİTAK VAN BÖLGE FİNALİNDE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE BALARILAR DİLERİZ.

Nis

Okulumuz, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu proje ortağı olmuştur.

2023-1TR01-KA121-SCH-000163412 numaralı Erasmus+ projesi ortağı olarak projeyi yürütmeye hak kazanmıştır.

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ İNGİLİZCE DİL SINIFINA YÖNELİK SINAV DÜZENLENDİ

Nis

RAMAZAN BAYRAMININ TÜM İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRMESİ DUASIYLA.

Nis

TÜM İSLAM ALEMİNİN KADİR GESİNİ TEBRİK EDİYOR, BU VESİLE İLE İSLAM ALEMİ VE TÜM DÜNYADA BARIŞ, HUZUR, KARDEŞLİK DİLİYORUZ.

Nis

OKULUMUZ MATEMATİK ALANINDAN 1 PROJEJLE BÖLGE FİNALİNE KATILMAYA HAK KAZANDI. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR BÖLGE FİNALİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN RAMAZAN PROGRAMI İCRA EDİLDİ.

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Mrt

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı ''Aziz Öğretmenim Projesi'' kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize yönelik veli ziyaretleri gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yıl dönümünü kutlama ve Mehmet Akif'i Anma Programı düzenlendi.